Als (operationeel) manager ben je verantwoordelijk voor de processen en voor je team(s). Hoe zorg je dat de processen kloppend en werkend zijn en zo efficiënt mogelijk worden ingezet? Hoe zorg je dat je team meegaat in de werkwijzen en/of eventuele veranderingen? En hoe manage jij het hele proces?  

Een coach kijkt mee en start met observeren om vervolgens samen te bespreken waar mogelijkheden zijn. Vanuit hier zal de coaching starten en word jij (en eventueel je team) ondersteunt om ‘anders’ te gaan werken waardoor de resultaten worden behaald. 

Maar ook kan een vraag zijn: ‘hoe geef ik verbindend leiderschap’, of ‘ik krijg mijn team niet mee’. Ook dit zijn vragen waarbij wij coachen op ontwikkeling en verandering. Door de individuele coaching krijg jij inzicht in je talenten en valkuilen en krijg jij tools om je vraagstukken op te helderen en op te lossen. 

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina in.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password