Als (top)manager ben je zakelijk verantwoordelijk en het eerste aanspreekpunt voor mensen om je heen. Hoe hou jij jezelf scherp? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen? 

Als leider en manager binnen de top van je organisatie, ben je voor velen de beslisser, maar ook de inspirator en degene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. 

Maar bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Bij wie kun jij terecht om even stil te staan bij de huidige situatie en stappen te overwegen voor te toekomst? 

Een (online) executive coaching traject. 

Tijdens een executive coaching traject staat centraal hoe je, op een manier die jou past, plannen verwezenlijkt binnen de dynamiek van de organisatie maar ook daarbuiten.

Uiteraard is er aandacht voor bedrijfsvoering en businessontwikkeling. Voor de wijze waarop je jouw organisatie naar de toekomst brengt en wendbaar maakt. Hoe kun je vernieuwing initiëren en in samenspel met diverse stakeholders je invloed uitoefenen? Hoe genereer je meer impact? Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke issues.  

Executive coaching richt zich op relevante vraagstukken zoals bijvoorbeeld:  

  • Door de groei van je bedrijf ben je genoodzaakt zaken anders te organiseren. Je bent van nature meer de ondernemer dan de manager. Hoe pak je dit aan? 
  • Je begon eens als specialist in je vakgebied. Nu, als gevolg van vele successen, ben je directeur. Hoe vul je je rol effectief in? 
  • Je wilt graag meer met je bedrijf. Hoe concretiseer je jouw ideeën? 
  • Je organisatie wordt geconfronteerd met onverwachte veranderingen in de markt en bij klanten; meer ad-hoc veranderen is onvoldoende. Hoe stimuleer je jouw teams hier productief mee om te gaan? 
  • Je wilt je visie scherper krijgen, prioriteiten stellen en keuzes onderbouwen. Hoe formuleer je een aantrekkelijk werkend perspectief? 
  • Je zit met een aantal persoonlijke vraagstukken en zoekt een onafhankelijke kundige coach die dit met jou ontrafelt en hefbomen vindt. Iemand die snel tot de kern komt en niet te soft is. Wie kan dat? 
  • Je organisatie moet met anderen samenwerken om zaken voor elkaar te krijgen maar onbekend maakt onbemind. Hoe neem je hierbij de juiste regie? 

Welk resultaat kan je verwachten? 

Executive Coaching heeft als doel jou als topmanager, ondernemer of bestuurder te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol en van de koers van je organisatie. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. 

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina in.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password