Nieuws

balk logo

Open dag

29 Oktober organiseren wij een open dag in ons kantoor aan de Cairostraat 85 te Rotterdam. Deze dag krijg je voorproefjes van onze workshops en trainingen en een inloop ‘spreekuur’ waarin je ontdekt waarom individuele coaching echt iets voor jouw is. Ook de kinderen zijn van harte welkom en kunnen zich op deze dag vermaken. Het programma volgt nog! Schrijf je in via het contactformulier of mail ons via info@puurinstaat.nl. De dag wordt geheel gratis aangeboden!

Vervolgtraining NLP bij de ANWB

7 Juni hebben we met succes de vervolgtraining NLP bij de ANWB gegeven, in samenwerking met een ANWB trainer. Door de grote vraag, gaan we vanaf september meerdere vervolgtrainingen geven. Interesse? Mail of bel ons.

Nieuwe huisstijl Puur in Staat

Totaal nieuwe huisstijl voor Puur in Staat ! Puur in staat is in een totaal nieuw jasje gestoken. Zo zijn de huisstijl kleuren aangepast,
is het logo gemoderniseerd. De bloesem staat centraal in de huisstijl op alle huisstijl dragers komen deze dan prominent naar voren.

Nieuwe locatie
Wij zijn momenteel druk bezig met de inrichting van onze eigen locatie ” Puur in Staat” in Rotterdam. Met trots openen wij onze deuren in oktober.

Training kennis met NLP ANWB
Trainingen afgerond kennismaking NLP bij ANWB

foto balk