Puur Vrouw in Balans

Hoe is het met je? Hoe voel je je vandaag? Welk verlangen heb je. Wat heb je nodig?
Hoe vaak stel je deze vragen aan jezelf en hoe zorg je dat je in balans bent en blijft?

Speciaal voor vrouwen hebben wij met onze kennis en ervaring deze training in elkaar gezet. Met als doel dat jij je supervrouwen-cape weer af kan zetten, naar je kern kan gaan en daar waar de stilte heerst een bron vol levensenergie wacht op je. Zo kan je weer met hernieuwde blijvende duurzame energie en aandacht de wereld betreden.

Onze vrouwenenergie is een hele krachtige en door alle drukte tegenwoordig raken we de verbinding hiermee kwijt. De verbinding met jouw vuur en passie en met je verlangens. Wij willen jouw helpen hier weer contact mee te maken en ook tools meegeven die jouw helpen dit te blijven doen in de toekomst.

De training bestaat uit één dag en een terugkom avond.
We bieden een gezonde lunch aan.

Zorg jij dat je je plekje snel aanvraagt?

cursus pict

Locatie: Rotterdam
Kosten: 149,-

Datum
28 januari 2017

Overige informatie
De dag duurt van 10.00 tot 16.30 uur en de terugkom avond van 19.00-22.00 uur.

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *