Puur Zelfvertrouwen

Voor wie

Soms heb je nog van die momenten dat je twijfelt en niet zo goed weet welke keuze je nou moet maken. Door er over na te denken lijkt de keuze nog moeilijker te worden. Uiteindelijk maak je een keuze en dan vraag je je af of dat wel de juist is. Wil je nog meer zelfvertrouwen en beslissen vanuit je kern dan is deze workshop zeker iets voor jou!

 

Wat

In deze training gaan we op een leuke manier oefenen met elkaar om nog meer zelfvertrouwen te krijgen. Je krijgt inzicht in hoe zelfvertrouwen bij jou werkt en hoe je hier bewust meer van kan krijgen. Vanuit veiligheid en respect delen we elkaars groeimomenten en krijg je tools die je mee naar je toekomst kan nemen.

cursus pict

Locatie: Rotterdam

Kosten: 60,-

Data

30 januari 2016

5 maart 2016

14 mei 2016

11 juni 2016

10 september 2016 (volgeboekt)

3 december 2016

 

Overige informatie

Deze training duurt 1 dag van 10.00 – 16.00. Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Minimale deelname 6, maximale deelname 12

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *