Puur Verbinding met jezelf

Voor wie

Wat wil ik nou in mijn leven? Ik voel me ongelukkig maar weet niet waarom? Ik weet niet welke keuze ik moet maken…. Herken je dit? Hoe goed ben jij met jezelf verbonden. In verbinding met jezelf heb je alle antwoorden, weet je wat je wilt en ben je gelukkig. Deze training helpt je dichter bij jezelf te komen!

Wat

In deze training gaan we kijken wat verbinding is en hoe verbindt je je met jezelf en een ander. Theorie wisselt af met oefeningen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen verbinding met jezelf. Van daaruit krijg je oefeningen die je helpen om nog meer te verbinden. Ook na de training ben je in staat om verbinding met jezelf te blijven zoeken wanneer dat nodig is. Schrijf je nu in.

cursus pict

Locatie: Rotterdam

Kosten: 135,- (inclusief BTW)

Data

16 april 2016

1 oktober 2016

26 november 2016

 

Overige informatie

Deze training duurt 1 dag van 10.00 – 16.00 uur. Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Minimale deelname 6 personen, maximale deelname 12 personen.

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *