Puur Ont-stressen

Voor wie

Wordt het je soms allemaal teveel? Wil je rust vinden in de chaos? Wil je zelf leren hoe je ten alle tijden bij jezelf kan blijven? Schrijf je dan nu in voor deze training. Deze training helpt je om momenten van stress te veranderen in momenten van rust.

 

Wat

In deze training krijg je inzicht in je eigen stress-patronen. Wanneer je dit inzicht hebt, kan je gaan kijken naar nieuwe patronen die je helpen om in rust en bij jezelf te blijven. Je krijg hierdoor meer energie en meer plezier in je dagelijkse dingen. In deze training wisselt theorie zich af met oefeningen, waaronder cognitieve oefeningen en meditatie.

cursus pict

Locatie: Rotterdam

Kosten: 275,- (inclusief BTW)

Data     

13 en 14 februari 2016

21 en 22 mei 2016

24 en 25 september 2016

12 en 13 november 2016

 

Overige informatie

Deze training duurt 2 dagen van 10.00 –17.00. Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *