Puur communicatie met NLP

Voor wie

Je hebt vast wel eens van NLP gehoord. Wat is dat nou precies, wat kan je ermee en wat levert het je op? In deze training maak je kennis met NLP en krijg je tools op het gebied van communicatie die jou verder helpen in je toekomst.

Wat

Theorie wisselt zich af met oefeningen. Je krijgt uitleg over NLP en krijgt inzichten over je eigen manier van communiceren. Waar zie jij nog groeimogelijkheden bij jezelf en hoe kan je dat aanpakken. NLP staat voor Neurolinguistisch Programmeren, hoe praat je en hoe denkt je? Hoe werkt jou programma en hoe uit je dat. Schrijf je nu in voor deze training!

cursus pict

Locatie: Rotterdam

Kosten: 135,- (inclusief BTW)

Data

28 februari 2016

7 mei 2016

25 juni 2016

27 november 2016

11 december 2016

 

Overige informatie

Deze training duurt 1 dag van 10.00 – 16.00 uur. Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 20 personen.

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *