Puur Assertiviteit

Voor wie

Ken je dat? Iemand vraagt je wat en eigenlijk wil je nee zeggen, maar ja dan vindt die ander je vast niet meer aardig dus zeg je maar ja. Of je wordt boos, waarom vragen ze dat nou weer aan jou? Je merkt dat dit je veel energie kost en zou dit graag anders willen. Deze workshop help je inzicht te krijgen in hoe assertief jij bent en biedt mogelijkheden om hier nog beter in te worden.

Wat

In deze training wordt theorie afgewisseld met oefeningen. De oefeningen maken dat je eerst gaat ervaren hoe het bij jou werkt en daarna ga je oefenen met een manier die prettiger is voor jou. Na de workshop ben je in staat om assertiever in het leven te staan.

cursus pict

Locatie: Rotterdam

Kosten: 135,- (inclusief BTW)

Data

27 februari 2016

9 april 2016

4 juni 2016

8 oktober 2016 (volgeboekt)

19 november 2016

10 december 2016

 

Overige informatie

Deze training duurt 1 dag van 10.00 – 16.00 uur. Inclusief koffie/thee, lunch en een hand-out.

Minimale deelname 6 personen, maximale deelname 12 personen.

(6 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *